ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

آخرین اخبار از توسعه صنعت ماهواره‌ای ایران | اینترنت ماهواره‌ای بومی به زودی راه‌اندازی می‌شود

  • کد خبر: ۲۴۱۴۲۵
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۸
آخرین اخبار از توسعه صنعت ماهواره‌ای ایران | اینترنت ماهواره‌ای بومی به زودی راه‌اندازی می‌شود
در آخرین نشست خبری سازمان فضایی ایران در زمان ریاست سرپرست فعلی این سازمان که دیروز برگزار شد درباره توسعه زیرساخت، گسترش علوم و اکتشافات فضایی، توسعه کاربردها، توسعه صنعت ماهواره و صنعت پرتاب و مدارگذاری صحبت شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حاشیه نشست خبری سازمان فضایی ایران، حسن سالاریه، رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به پیشرفت‌های اخیر حوزه قضایی کشور، از برنامه‌ریزی برای توسعه اینترنت ماهواره‌ای بومی خبر داد.

حسن سالاریه در مورد ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای بومی در کشور گفت: در این زمینه ما با دو مسیر مواجه هستیم. یکی مسیر استفاده از ماهواره‌های ژئو است که در ارتفاع بالا قرار می‌گیرد. مسیر دوم هم استفاده از منظومه‌های ماهواره‌ای است. هر دو در حال پیگیری‌اند. به عنوان مثال در مورد منظومه‌های ماهواره‌ای با همین قراردادی که با بخش خصوصی امضا شد و ما منظومه شهید سلیمانی را دنبال کردیم؛ باید پرتاب‌ها انجام بشوند و تثبیت شوند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت حضور در بازار‌های بین‌المللی خاطر نشان کرد که در گام‌های بعدی باید ماهواره‌ها حجیم‌تر و سنگین‌تر شوند تا پهنای باند بالاتری ارائه دهند. وی در ادامه اظهار داشت که به دلیل حجم بالای سرمایه‌گذاری در این بازار نیاز به یک شریک بین‌المللی بسیار محسوس است و استفاده از این ماهواره‌ها فقط نمی‌تواند به استفاده از یک موقعیت جغرافیایی کوچک مثل ایران محدود شود.

به گفته رئیس فعلی سازمان فضایی ایران شرکت‌هایی که در این زمینه موفق هستند، در واقع به بازار بین‌المللی ورود کرده‌اند و از آن سهم دارند؛ بنابراین حتماً یک شریک بین‌المللی لازم است. البته حضور شریک بین‌المللی زمانی معنی‌دار است که کشورمان از نظر تکنولوژی به تثبیت فناوری رسیده باشد.

حسن سالاریه در رابطه با مدت زمان آرمانی مورد نیاز برای دستیابی به اینترنت ماهواره‌ای گفت: این مساله یک مقدار پیچیده است. این فاصله به میزان سرمایه‌گذاری هم بستگی دارد. می‌توان گفت به لحاظ تکنولوژیکی شاید کمتر از دو سه سال فاصله داریم. برای رسیدن به پلتفرمی که بتواند در ارتقاع پایین، سرویس پهن‌باند به ما ارائه دهد، به لحاظ تکنولوژیکی فاصله ما در بازه دو تا سه سال آینده تعریف می‌شود.

برنامه پرتاب ماهواره‌های ایران در سال ۱۴۰۳

رئیس وقت سازمان فضایی کشور از چشم‌انداز پرتاب بین ۶ الی ۸ ماهواره در سال جاری خبر داد. او افزود نمی‌توان تعداد آنها یا شرح جزئیات برنامه‌ریزی‌ها را به دلیل زمان‌بر بودن برخی از تست‌ها یا آرمایش‌ها اعلام کرد. حتی ممکن است برخی از این ماهواره‌ها در اوایل سال بعد یعنی ۱۴۰۴ به مرحله پرتاب برسند.

برخی از ماهواره‌هایی که برنامه پرتاب‌شان در سال جاری برنامه‌ریزی شده است عبارت‌اند از ماهواره کوثر، ظفر ۲ و طلوع ۳ که به وسیله ماهواره‌بر خارجی پرتاب خواهند شد. شایان ذکر است پرتاب ماهواره کوثر از طریق کشور روسیه و با راهبری بخش خصوصی در حال پیگیری و انجام است. از نظر زمان‌بندی به پرتاب دو ماهواره نزدیک هستیم. یکی از این ماهواره‌ها، ماهواره سامان ۱ و ماهواره دیگری است که اسم آن ذکر نشده است.

منبع: گجت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->